Als je 1 ding verandert is vaak de volgende stap al makkelijker

Uit eigen ervaring weet ik dat je door 1 ding te veranderen, je al een voorzetje geeft voor het volgende.

De ene keer ging ik steeds fanatieker sporten, waardoor mijn lichaam vroeg om betere voeding en genoeg rust. Dit ging automatisch en kostte mij weinig moeite doordat ik zo veel plezier in de sport had.

In een overspannen situatie ben ik de juiste supplementen gaan nemen, beter op mijn voeding gaan letten en ben mij bewust geworden van mijn grenzen. Meer bewegen was een logische en natuurlijke stap daarna!

Wat natuurlijk heel veel helpt, is het hebben van mensen welke je steunen! Ik heb het geluk gehad die mensen te hebben! Dit wil niet zeggen dat het evengoed geen weg van vallen en opstaan is. Elke keer weer die juiste keus maken, dus je oerbrein niet laten winnen, lukt niet altijd. Maar met wat humor en de zwepen opgeborgen, de volgende keer gewoon weer opnieuw proberen de juiste keus te maken!

  • Verander 1 ding per keer
  • Weet je niet waar te beginnen? Ik help je graag!
  • Je hoeft niet perfect te zijn om te kunnen zeggen dat je een gezonde leefstijl hebt.
  • Gezond eten is heel divers en zeker lekker!

Zin om de eerste, tweede, derde en/of meerdere stappen met mij te nemen?!?

Mentaal en fysiek, stap voor stap gezonder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.