Jeroen Binnewijzend

Na jaren als verkoopadviseur te hebben gewerkt en daar diverse trainingen voor te hebben gevolgd, ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op gezondheid via diverse opleidingen.

Bij mij werd dit gestimuleerd door het feit dat ik helemaal niet lekker in mijn vel zat. Ik wilde verandering, want 3 x een burn out en 2 x een depressie is genoeg! Intrinsieke motivatie genoeg dus. Verder kan ik mij dus wel ervaringsdeskundig noemen op dit gebied, wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik precies weet wat een ander voelt, maar dat ik zeker kan helpen de weg omhoog te belopen!

Als eerste een opleiding intuïtieve ontwikkeling/mindfulness, bij de Rivier. Anders gezegd: bewust worden over voelen en wat de invloed is in je dagelijks leven. Veel mensen hebben er baat bij om hier meer bewustzijn over te hebben is mijn ervaring! Dit geldt voor zowel privé als zakelijk.

Zelf heb ik hier ook de healing en reading opleiding nog gedaan.

14 April 2021 heb ik mijn Oersterk Leefstijlcoach diploma ontvangen. Nog nooit eerder ben ik zo blij met en trots op het behalen van een diploma geweest! Wat heeft Richard de Leth met zijn team een prachtige opleiding neergezet, met als doel dat in 2022 1 miljoen mensen beter voor zichzelf zijn gaan zorgen. Dat ik nu 1 van de mensen ben die anderen in dat proces kan gaan helpen, vind ik super!

Want wat zou het toch mooi zijn als we allemaal gezonder oud kunnen worden!

Verder heb ik meerdere jaren ervaring als volleybal trainer en coach.

Nooit te laat om met je gezondheid bezig te zijn! 

Hoe ik het zie

Wat nu als je meer weet van en meer bewustzijn hebt over:

  • Voeding
  • Beweging en rust
  • Wat en hoe je voelt

Dan heb je controle over je gezondheid. Niet alles kan over gaan, maar vrijwel altijd heb je invloed op de mate van klachten.

Mijn ervaring

Opleiding

2006 – 2008

Levensmiddelentechnologie en milieukunde

Hoe wordt de voeding van tegenwoordig gemaakt en wat is de invloed op het milieu!?

2012-2016

De Rivier

Basis cursus intuïtieve ontwikkeling.

Healing opleiding

Reading opleiding

2020-2021

Oersterk leefstijl coach opleiding

Volgens het Oersterk concept kijk ik naar voeding, beweging, ontspanning en mindset. Via deze punten kun je leider van je eigen gezondheid worden.

Alles begint met een eerste stap. Je hoeft het roer niet in één keer om te gooien. IK help je om dit proces makkelijk, leerzaam en leuk te maken.

Hobby’s

Koken

Eten en eten bereiden is altijd belangrijk geweest in mijn leven. Niet gek met 2 ouders die in de keuken hebben gewerkt. Gezond en lekker…….. Lekker gezond dus! Ja dat gaat heel goed samen en hoeft echt niet moeilijk te zijn of heel veel tijd te kosten.

2008 – 2015

Sporten

Sport is een fijne uitlaat klep voor mij. Periodes heb ik het heel veel gedaan, maar in mindere periodes ook bijna niet. Volleybal en atletiek zijn mijn favoriete sporten, maar een rondje op de fiets kan mij ook veel goed doen.

Welke manier van bewegen past jou het beste? Vind jij het ook lastig om in mindere periodes genoeg te bewegen terwijl het je dan juist zo veel goed kan doen?

In 2022 ben ik begonnen met de opleiding “Biologika Master” welke ik januari 2023 af zal sluiten.

Tijdens deze studie leer ik over de oorzaken van ziektes op basis van de 5 natuurwetten. Deze kennis kan ik super combineren met de kennis, ervaringen en vaardigheden welke ik reeds heb opgedaan!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen