Fysieke Gezondheid

Voor je fysieke gezondheid is niet alleen genoeg beweging van belang. Maar ook bijvoorbeeld wanneer je beweegt, wat je eet en of je voldoende rust. En wat versta jij onder rust?

Acute stress zoals koud (af) douchen heeft een positief effect op je weerstand!

Healing en reading

Oude energie los laten zodat de energie van nu kan stromen. We houden allemaal vast aan oude energie. In de vorm van ideeën en patronen, maar ook zetten we energie vast als we een traumatische ervaring hebben. Hoe lekker zal het zijn om hier van los te komen!?

Werk/Privé balans

Doe je wat je leuk vind? Krijg je energie van wat je doet en met wie je dat doet? Of ben je in een sleur beland in plaats van dat je leeft?

Afvallen

Weten waarom het zo moeilijk is om dat zoete of zoute lekkers niet te pakken, of die borrel of dat glas fris, kan al heel erg helpen het de volgende keer bewust niet te doen!

Voeding

Kennis over wat je eet, vulling of voeding en wanner je eet. Wat goede voeding en een goed eet patroon voor je kunnen doen.

Gezond oud worden…

Op jonge leeftijd (ruim voor het pensioen) nemen veel mensen al medicatie. Medicatie tegen hoofdpijn, stress, hoge bloeddruk, maagzuur, diabetes etc.

Met een gezonde leefstijl kun je het moment dat je medicatie nodig hebt in heel veel gevallen uitstellen of zelfs voorkomen.

Op oudere leeftijd kunnen kiezen welke berg je beklimt in plaats van geen berg meer te kunnen beklimmen door welke kwaal dan ook……….

Wie wil dat nou niet?

Coaching nodig voor thuiswerkers?

Veel mensen werken thuis op dit moment en misschien blijven veel mensen dat wel doen in de toekomst.

Het is in de eerste lockdown al gebleken dat er ongezonder wordt gegeten en minder wordt bewogen. Aankleden en opfrissen hoeft niet elke dag, want in je pyjama achter de computer gaat ook prima en niemand die het ziet! De printer staat naast je en voor het gemak ook het koffiezetapparaat maar naar je kantoor verhuisd.

In je pyjama naar de winkel is het niet dus vandaag maar wat makkelijks eten.

Voor werknemer en werkgever geen ideale situatie!

Ik kom graag in contact om samen een gezonde situatie te creëren!