Mentale gezondheid

Via voeding, beweging en bewustwording oefeningen, mentaal weer fijner voelen. Afhankelijk van wat je nodig hebt en wat je past.

Je mentale gezondheid is ook heel belangrijk voor je algehele gezondheid. Chronische stress heeft een negatief effect op je immuunsysteem. Daartegenover heeft korte acute stress een positief effect!

Een korte meditatie of ademhalingsoefening kan bijna elk moment van de dag!

Voeding

Kennis over wat je eet, vulling of voeding en wanner je eet. Wat goede voeding en een goed eet patroon voor je kunnen doen.

Afvallen

Weten waarom het zo moeilijk is om dat zoete of zoute lekkers niet te pakken, of die borrel of dat glas fris, kan al heel erg helpen het de volgende keer bewust niet te doen!

Werk/privé balans

Doe je wat je leuk vind? Krijg je energie van wat je doet en met wie je dat doet? Of ben je in een sleur beland in plaats van dat je leeft?

Healing en reading

Oude energie los laten zodat de energie van nu kan stromen. We houden allemaal vast aan oude energie. In de vorm van ideeën en patronen, maar ook zetten we energie vast als we een traumatische ervaring hebben. Hoe lekker zal het zijn om hier van los te komen!?

Meditatie in de Natuur…

Meditatie in de natuur….. Voor veel mensen klinkt meditatie zweverig of men denkt het niet te kunnen.

Maar bewust aanwezig zijn in de natuur, je bewust zijn van wat er om je heen te zien, ruiken, voelen en horen is, is ook een vorm van meditatie. Alleen met je eigen gedachten en dus niet afgeleid door je telefoon etc.

Review

Al een tijd wilde ik een reading en healing laten doen omdat het niet lekker liep in mijn leven. Maar ik vond dat best spannend. Hoe vind je een betrouwbaar iemand?

Ik had ook geen idee wat ik kon verwachten. Viavia kwam ik bij Jeroen terecht. Jeroen wist mij meteen op mijn gemak te stellen en die spanning was ook vrij snel verdwenen. Hij is een innemend en rustig persoon, waar meteen een gevoel van vertrouwdheid vanuit gaat. Uit alles blijkt dat hij weet wat hij doet en dat hij geen onzin verkoopt. Bij Jeroen weet je dat je op de juiste plek zit. Ik ben blij dat ik bij Jeroen terecht ben gekomen. Het effect van de behandeling was meteen merkbaar en ik heb nog steeds baat bij zijn tips. Ik zou iedereen aanraden bij hem een reading en/of healing te laten doen.

Femke