Voeding en suppletie

Kennis over wat je eet, vulling of voeding en wanneer je eet. Wat goede voeding en een goed eet patroon voor je kunnen doen.

Ongeacht hoe gezond je eet, kun je tekorten hebben. In dit geval is meten….. weten!

Met suppletie kun je je tekorten aanvullen. Bijna iedereen heeft bijvoorbeeld een tekort aan Omega3 ( visolie of algenolie ) en dat kan een rol spelen bij veel van de huidige welvaart ziektes. Ook is het van belang voor je hersenen bijvoorbeeld.

Healing en reading

Oude energie los laten zodat de energie van nu kan stromen. We houden allemaal vast aan oude energie. In de vorm van ideeën en patronen, maar ook zetten we energie vast als we een traumatische ervaring hebben. Hoe lekker zal het zijn om hier van los te komen!?

Werk/Privé balans

Doe je wat je leuk vind? Krijg je energie van wat je doet en met wie je dat doet? Of ben je in een sleur beland in plaats van dat je leeft?

Voeding

Kennis over wat je eet, vulling of voeding en wanner je eet. Wat goede voeding en een goed eet patroon voor je kunnen doen.

Afvallen

Weten waarom het zo moeilijk is om dat zoete of zoute lekkers niet te pakken, of die borrel of dat glas fris, kan al heel erg helpen het de volgende keer bewust niet te doen!

Voeden of Vullen…

Als je iets eet……. Is dat dan voeding of vulling?

Op de basisschool van mijn dochter heb ik aan groep 5 t/m 8 les mogen geven hier over. Zo belangrijk, want met de juiste kennis is het makkelijker de juiste keuze te maken. Elke keer weer!

Waarom is het bijvoorbeeld zo moeilijk fruit te nemen in plaats van wat lekkers als trek hebt?

Wat is het effect van voeding op je lichamelijke en geestelijke gezondheid?

Als je een huis bouwt met slechte materialen, zullen ramen en deuren bij minder weer moeilijk of niet open gaan doordat alles gaat vastzitten!

In je lichaam werkt dat ook zo.

Hoe slechter de bouwstoffen, hoe slechter de gemaakte lichaamscellen. Wat is jouw keus?

Coaching nodig voor thuiswerkers?

Veel mensen werken thuis op dit moment en misschien blijven veel mensen dat wel doen in de toekomst.

Het is in de eerste lockdown al gebleken dat er ongezonder wordt gegeten en minder wordt bewogen. Aankleden en opfrissen hoeft niet elke dag, want in je pyjama achter de computer gaat ook prima en niemand die het ziet! De printer staat naast je en voor het gemak ook het koffiezetapparaat maar naar je kantoor verhuisd.

In je pyjama naar de winkel is het niet dus vandaag maar wat makkelijks eten.

Voor werknemer en werkgever geen ideale situatie!

Ik kom graag in contact om samen een gezonde situatie te creëren!